Eenzaam? , koop een bakkie

In het nieuws van afgelopen week was het weer te zien. Mensen die eenzaam zijn, het is de nieuwe norm in Nederland lijkt het. En aan 1 kant begrijpelijk want kinderen hebben vaak het druk. De ouders worden verwaarloosd en krijgen minder visite. Zeker met Cojona was dit eigenlijk een treurige gebeurtenis. Maar natuurlijk zijn er ook andere doelgroepen die last hebben van eenzaamheid. En natuurlijk horen we u denken, een bakkie wat moet je daar mee. Simpel en doeltreffend want je hebt iemand waar mee je een babbeltje kan doen. En ook een beroep op kan doen.

Zo zijn er al dingen zoals de buurtbak in het leven geroepen om mensen uit hun isolement te halen. En met succes, er worden zelfs spelletjes gedaan via de bak. Op het internet is genoeg hierover te vinden.

Met een mobiele antenne en een simpel bakkie kun je contact houden met jou buurt. Een antenne buiten zetten is niet altijd nodig. Het ligt aan de omgeving en de afstand die u moet overbruggen. Hoe meer mensen in de buurt die een bakkie hebben hoe leuker het wordt. De techniek is simpel en er is altijd wel iemand die u kan helpen. U betaalt geen kosten voor een vergunning en de aanschaf van een simpel bakkie kost niet de hoofdprijs.

Communiceren met anderen is leuk en gezellig. En zeker als er meerder mensen in de buurt zijn die een bakkie hebben. Nog simpeler kan ook een portofoon zijn natuurlijk maar het bereik is wat kleiner.

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem gerust contact op met ons.

Delen is aardig...