HamSphere 4.0

In de virtuele wereld is tegenwoordig alles mogelijk. Je kan het niet bedenken of het bestaat. Zo is er een platform wat de wereld van de radioamateur nabootst op een supergave manier. Je kunt je eigen transceiver ontwerpen, verschillende antennes installeren en zelfs met een rotor je antenne draaien.

Hamsphere 4.0

Je hebt geen licentie nodig om het platform te gebruiken. Wel heb je een abonnement nodig om het programma te gebruiken, en je kunt het eerst 30 dagen gratis proberen. En vind je het niks dan kun je het simpel weer verwijderen.

Je kunt verbindingen maken met meer dan 60.000 gebruikers over de hele wereld. Maar er dienen wel condities te zijn, deze zijn realistisch gemaakt en zelfs QRM is aanwezig op HamSphere 4.0. Stuur digitaal je QSL kaart en houd je DX logbook in de gaten. Verdien awards en punten. Het is zeker een aanrader voor de gene die geen antenne meer kan of mag plaatsen. Ook zijn er muziekstations te beluisteren, het gevoel van de vroegere zee zenders is weer helemaal terug met dit programma.

Voor meer informatie en om de app of het programma te downloaden vind je hier.

Delen is aardig...