Wil jij lid worden van de WRC DX Group? Dan kan dat uiteraard, hoe meer zielen hoe meer vreugde is de slogan. Als WRC lid krijg je een unieke call die je zelf mag uitkiezen. Voor Nederland begint deze met 19WRC… Dus afhankelijk van uw land beginnen we met de div. Is dat mooi of niet? Je krijgt tevens een certificaat en een stel QSL kaarten digitaal uitgereikt die je kan gebruiken om digitaal te versturen.

Teamspeak server

Ook heeft u toegang tot onze teamspeak server en onze privé group op Facebook. En houden we per mail op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de WRC DX Group.

En wat zijn de kosten voor dit lidmaatschap. Nou dat geloof je niet, de prijs is gratis. En dat komt niet vaak meer voor. Een vrijblijvende donatie mag natuurlijk altijd. Maar is niet verplicht.

Wat vragen we van u?

Eigenlijk niet zoveel, een beetje interactie met de club is natuurlijk altijd goed. Kom eens langs op Teamspeak of deel of reageer eens op ons forum. Het is allemaal niet zo spannend. Wel is het misschien handig om een WRC mail account aan te maken als u de call heeft ontvangen. Onze voorkeur gaat uit naar Gmail, maar u mag het allemaal zelf weten. Voor uw tegen station is het vaak handig als het een bekende provider is, kpn.mail.planet is lastig uit te leggen en te spellen in een vreemde taal. :). Maar dat is onze mening.

Verder vragen we dat u zich netjes gedraagt als u met de WRC call roept en onze club respecteert en help om verder mee uit te bouwen. Mond op mond reclame werkt nog steeds het beste. En verder doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.

Om lid te worden selecteert u lid worden in onderstaande formulier en bij tekst graag aangeven welke calls u zou willen. Geef er meerdere op dan kunnen we kijken wat er vrij is. Mocht u verder vragen hebben dan horen we het uiteraard ook graag.

Wanneer u geen nummers opgeeft voor uw callsign zullen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen!

Als lid van de WRC DX Group ga je akkoord met onze huisregels en dien je jezelf hier aan te houden.

Check de ledenlijst welke al zijn uitgegeven.
Maak uw keuze
Wanneer u lid wilt worden geef dan meerdere calls aan die u zou willen hebben. Dank u wel voor de medewerking.
Delen is aardig...