Midland M-5

Stel je wilt gewoon een simpel bakkie in de auto om te communiceren met je medeweggebruiker en je hebt geen plaats in je moderne auto om fatsoenlijk een setje kwijt te kunnen. Dan is misschien de Midland M-5 wel iets voor je. Compact en alle bedieningsorganen op de microfoon. Wat wil een mens nog meer? Een magneetvoet op je dak en babbelen maar.

Midland innoveert de wereld van de 27MHz communicatie met de nieuwe M5, een 27Mhz met een multifunctioneel bedienbare microfoon. De bediening is hierbij op de microfoon geplaatst die ook een verlichte LCD display heeft om kanalen, banden en instellingen te kunnen bekijken en/of wijzigen.

De extreem zeer compacte afmetingen van deze Midland M 5 en de gegoten metalen behuizing maken de M-5 vrijwel onverwoestbaar. Met de USB-aansluiting aan de voorzijde van de radio kunt u eenvoudig een elektrisch apparaat opladen zoals mobiele telefoons of tablets.

-40 AM/FM kanalen

-Zendvermogen: 4 Watt AM/FM

-Frequentiebereik: 26.565 – 27.99125 MHz

-Robuuste metalen behuizing

-Speaker in microfoon

-Bediening op de microfoon

-Selecteerbare multi 7 kleuren achtergrond verlichting

-Handmatige squelch op 28 niveaus

-Digitale squelch op 5 niveaus

-RF-Gain Functie

-Scan Functie

-Indicatie S-meter RX-TX

-Glijdende en / of kantelbare bevestigingsframe

-Sigarettenaansteker stroomvoorziening

-USB-aansluiting voor het opladen van elektrische apparaten

-2 pins Kenwood aansluiting (microfoon)

-Afmetingen: 102x100x25mm

Al met al een leuk setje voor in de auto. Het kost niet echt goedkoop online kwamen we ze tegen met een prijs van rond de €150,00

Delen is aardig...