MOONRAKER TRIMAG-SB magneetvoet

Veel mobiele 27mc stations werken met een antenne met magneetvoet, op zich niks mis mee uiteraard. Maar een gat in het dak boren blijft natuurlijk de beste oplossing. :). Alleen vinden de leasemaatschappijen dat meestal niet z’n succes. Of je hebt andere bezwaren op de boormachine niet ter hand te nemen.

De kabel die naar je setje gaat is vaak het lijdend voorwerp en zit klem tussen je deur of de kofferbak klep. En wanneer je kabel beschadigd kan dit ten koste gaan van je SWR. Maar er zijn ook losse magneetvoeten te verkrijgen in de handel. De voorwaarde is wel dat je antenne een PL aansluiting heeft. Onderstaande magneetvoet kan een prima alternatief zijn, ook als je meerdere antennes in je collectie hebt. Nog een voordeel is dat er 3 magneten op zitten die er voor zorgen dat jet antenne met hoge snelheden lekker blijft staan.

De Moonraker Trimag-SB is een magneetvoet met een diameter van 90cm die bestaat uit 3 ronde magneetvoeten. Deze magneetvoet heeft een UHF-Female (SO-239) aansluiting en wordt geleverd met beschermrubbers voor onder de voet en 4 meter coax kabel met daaran een UHF-Male (PL-259) connector.

Triple magneetvoet Verbinding: UHF-vrouw (SO-239)Diameter: 90 mm Inclusief 4 meter coaxkabel met UHF-Male connector (PL259) Inclusief: rubberen beschermers Kleur: zwart

We komen ze online tegen rond de € 30.00, een mooi alternatief voor je defecte antennevoet.

Delen is aardig...