ProComm PT-99 Proton

Wie eens wat anders wil dan een Solarcon Antron A99 kan eens kritisch kijken naar een ProComm PT-99. Het is ook een glasfiber antenne maar bestaat uit 4 delen. Dus makkelijk te vervoeren in je auto. Voor de stokers onder ons, de antenne kan 2000 watt PEP hebben. Maar we zouden niet weten waarom je zoveel power nodig zou hebben. De antenne is gemaakt in Amerika en daar zijn ze niet vies van een beetje power…. 🙂

ProComm PT-99 Proton is een 4-delige basisantenne met een frequentiebereik van 26 tot 30 Mhz.

Omdat de Procomm PT 99 4delig is, is deze makkelijker te vervoeren! Dat heeft voor jou als zend amateur voordelen als je wel eens onderweg ben. Maar ook als koper van deze antenne. De tegenwoordige hoge lengtevracht verzenkosten krijg je namelijk niet! Waar je bij de Antron A 99 antenne rond de 25 euro kwijt ben omdat die 3delig is, ben je €13.00 binnen Nederland kwijt bij deze antenne!

asisantenne – rondstraler verticaal

Type: 1/2 Golf

Frequentiebereik: afstelbaar 26-30 MHz 

Gain: 9.9 dBi

Belastbaarheid: 2000 watt PEP

4-delige hoogwaardige glasvezel basisantenne

Lengte: 5,65 meter (18,5 feet)

Werkbereik van 10-12 meter

Robuuste constructie van glasvezel

SWR afstelling: nauwkeurig afstemmen met vergrendelde zeskant ringen met schroefdraad (aan de onderkant van de antenne voor eenvoudige SWR afstemming)

Bereik 24 tot 40 kilometer (afhankelijk van diverse omgeving- en installatie factoren)

Ringen met schroefdraad voor een optimale afstemming

Bevestigingsmateriaal: U bouten inbegrepen om aan een paal of de zijkant van een gebouw te bevestigen  

Aansluiting: UHF-female

Mast: Ø 40 mm

Kleur: wit

De antenne wordt op de zelfde manier bevestigd op de mast als de A99. De antenne komen we online tegen met een prijs van rond de 130 euro.

Delen is aardig...