Stryker SR-955HPC (V1) (V2)

Wie ondanks de hoge energiekosten nog wat geld op de plank heeft liggen en dol is op het merk Stryker schaft met deze radio een juweeltje aan. Hij is te koop als export versie die dan ook beschikt over de 11 meter band. Het export model mag niet worden gebruikt in Nederland. Maar de 10 meter versie wel door de zendamateurs. :(. Je moet voor dit heavy power setje wel iets meer geld uitgeven. We komen hem online tegen voor 850 Euro. Zit u nog op uw stoel?

Hieronder de specificaties van dit mooie setje

Met de Stryker SR-955HPC Export bedekt de 10 meter band, 11 meter band en de 12 meter band, maar de 12 meter band is alleen toegankelijk in de V F O modus. 

  • Stryker SR955-HPC transceiver Export Versie
  • Bevestigingsbeugel met bevestigingsmateriaal  
  • Microfoon
  • Microfoonhaak met bevestigingsmateriaal  
  • DC Power Cord met ingebouwde zekering   
  • Handleiding

Geoptimaliseerde kracht – Iedereen wil meer kracht op de radio om te praten. De SR-955HPC genereert eenvoudig 70 + watt PEP, waarmee u snel lange en krachtige gesprekken kunt voeren. Frequentieweergave in 7 kleuren – Dit is een zeer unieke eigenschap in SR-955HPC. Nu kunt u uw frequentiedisplay in 7 verschillende kleuren instellen door uw eigen keuze. Deze functie verhoogde het ontwerp en de schoonheid van de amateurradio. LED Backlit Face Plate in 7 kleuren – U kunt u eigen LED Lichtkleur op de Stryker SR955 HPC kiezen. U hebt de keuze uit de 7 kleuren. En past altijd bij de juiste kleur van uw kostuum.

U kunt handmatig kleuren kiezen door gewoon op de knop te drukken of de CPU-controller automatisch alle kleuren laten scannen. Door het goed en duidelijk verlichte display kunt u zelfs in een donkere omgeving makkelijk de kleuren aanpassen. Dimmer – De SR-955HPC beschikt over een verbazingwekkende 32-positie dimmer circuit. U kunt nu de verlichting naar eigen keuze aanpassen door de dimmer functie. Het dimmen van de verlichting is altijd prettig als u gevoelige ogen hebt in het donker. Verbeteraar – Deze verbeteraar biedt u de beste opties door u te laten kiezen of de fijne controle alleen te laten werken of ontvangen en verzenden.

 
Band / VFO – Met de traditionele bandmodus of V FO-modus kunt u nu kiezen voor continue werking in het frequentiebereik. Programmeerbaar via PC – Stryker SR-955HPC 10 meter radio kan gemakkelijk aangepast en geprogrammeerd worden via een PC of laptop. U kunt ook de tune / beeps aanpassen. Deze software is gratis te downloaden via de website van Strykerradios.com > support > software. Digitale Echo Control – Digitale Echo / Dual Front Mounted Control biedt de operator een verscheidenheid aan effecten en controle dan menig andere echoboards. Het bord van de Stryker SR955 HPC heeft de mogelijkheid om de menselijke stem te regenereren zonder vervorming en geluid Dit zorgt voor verbeterde transparantie en helderheid.  6 Tone Roger Beeps – In de SR-955HPC 10 meter radio zijn er zes (6) verschillende roger-pieptonen. Deze pieptonen kunnen worden geregeld door slechts één schakelaar op het frontpaneel. Het mooie hiervan is dat u uw eigen aangepaste roger-piep kunt genereren met behulp van PC-software en u kunt deze piep op het SR-955HPC-kaartgeheugen laden.


Power Control – Met deze functie kan de operator van de radio hun draagkracht wijzigen van minimaal 2 watt tot maximaal 70 watt PEP.
Talk Back Control – De Stryker SR955 HPC beschikt over een zelfvoorzienende talk-back circuit. U kunt het volume aanpassen naar het ideale niveau, zoals de bedieningsomstandigheden nodig heeft. Nu hoeft u uw microfoon niet af te negeren vanwege squeal en geluid, Met het beste talk-back-controlesysteem zonder schokken, ook wanneer u terug wilt praten, moet u op een knop drukken en praten. Er is geen vervorming en geluid met deze functie. Up-Armed TM Receiver – Speciaal en uniek ontvanger schild is de Stryker SR955 HPC in staat om zelfs tijdens de ergste scenario’s en weersomstandigheden te werken. Ontvanger filtering is ook strakker dan de meeste andere radio’s op de markt.

Delen is aardig...