Stryker SR-A10 CB Antenne

Stryker is trots om zijn fenomenale CB-antenne genaamd Stryker SR-A10 te introduceren.

De nieuwe Stryker SR-A10 is geïnspireerd op de Amerikaanse luchtmacht Thunderbolt II, liefkozend “The Warthog” genoemd. De Warthog staat bekend om zijn extreme duurzaamheid en dodelijkheid, dankzij het 30mm Gatling-kanon.

Als u de krachtige CB-antenne op de markt wilt KOPEN, bent u op de juiste plaats. Stryker SR-A10 is ontworpen voor gebruikers die high-performance antenne eisen die high-power radio’s aankan. 10.000 watt vermogen met 2 jaar garantie, mag je alleen maar verwachten van deze SR-A10. Je zult absoluut dol zijn op deze antenne.

Als je je afvraagt wat de A10 beter maakt dan je huidige CB-antenne, is het de spoel. Het hart van de antenne is de uiterst efficiënte luchtgewikkelde spoel; waardoor prestaties uitzonderlijk zijn. Deze spoel is gewikkeld met 6 gauge massief koperdraad dat 100% verguld is in puur zilver; dit maakt de spoel zeer geleidend. Het ontwerp van de SR-A10 resulteert in aanzienlijk minder statische ontvangstruis. Vertrouw ons; je oren zullen het niet missen!

Open spoelantennes en er zijn er veel, zien er netjes uit, maar een vuile spoel vermindert de prestatie-eigenschappen van de antenne, ijs of sneeuw kan de prestaties halveren. Dankzij de dubbelwandige spoelafdekking hoeft u zich daar op de SR-A10 nooit zorgen over te maken.

Om een krachtige truckerantenne te bieden die sterk genoeg is om dagelijks misbruik op een vrachtwagen te weerstaan. Bovendien zal corrosie er ver vandaan blijven waar je de gewone antenne geleidelijk zult zien verwelken door die laag roest. Dakmontage CB-antenne.

Fabrikanten hebben gezorgd voor kwaliteit in elk aspect van deze unieke cb-antenne. De spoel is ontworpen voor een hoge “Q”. Hoe hoger de “Q”, hoe groter de efficiëntie, wat betekent dat het een antenne met hogere prestaties over de hele markt is.

Deze antenne is in staat om uw gesprek veilig over lange afstanden te dragen en kan ook de binnenkomende signalen ontvangen met de helderheid dat u het niet zult missen.

We hebben kosten noch moeite gespaard bij het ontwerp en de bouw van deze antenne. Waarom een topradio kopen en de prestaties ervan verstikken met goedkope antennes? Kwaliteit en prestaties kosten iets meer, maar de resultaten meer dan make-up ervoor.

Ongeacht de prestaties, goedkoop gemaakte antennes houden de elementen niet aan en kunnen u op de lange termijn meer kosten. Verspil geen tijd meer aan het vervangen en afstemmen van antennes die niet op de taak zijn. De SR-A10 wordt geleverd met een garantie van twee jaar en is gebouwd om het gebruik en misbruik dat u dagelijks tegenkomt aan te kunnen. Koop met vertrouwen, u zult niet teleurgesteld worden.

  • Extreem efficiënte hoge “Q” spoel
  • Dubbelwandige coil cover gemaakt van High Impact Mobay Plastic
  • Kan worden afgestemd voor 26 – 30 Mhz
  • 10″ roestvrijstalen schacht
  • 49″ rvs zweep
  • Verminderde statische interferentie
  • RF Gain wijd open of iets terug
  • Standaard 3/8″ x 24″ schroefdraad op as
  • 2 jaar garantie

En met een prijs van rond de 120 euro is het zeker een mooie antenne…

Delen is aardig...